Акашови Записи – консултации и констелации

“Ти не си капка в океана, а океана в капката.”

Руми

Какво са Акашовите записи?

Акашовите записи са универсално енергийно поле, съхраняващо информация за всички същества, всички опитности и животи. Работата през Акаша ни дава една по-висша перспектива на осъзнаване и трансформация по зададени въпроси и теми.

Акаша е живо, динамично поле. С всяка наша мисъл, емоция, дума, действие, с всяка наша промяна ние записваме нова информация в Акашовите Записи. Може да си го представим като етерно поле, от което е изградено всичко във Вселената.

В началото на 1900 г. физикът Никола Тесла също идентифицира информационно поле като център на Вселената, което е отворено и достъпно за всички. Той твърди, че това енергийно поле е фундаментално съзидателно и създава материя, когато космическата енергия (прана) действа в него.

От Акашовите Записи може да черпим ресурси, мъдрост, любов, подкрепа, духовно развитие, енергийно лечение и осъзнаване по пътя на душата. 

Консултация през Акашовите Записи

Консултацията в Акашовите записи е интуитивен диалог между това всеобхватно и интелигентно енергийно поле и задаващия въпроси.

Като консултант, обучена от Габриел Орр, отварям Акашовите Записи на клиента с една свещена молитва и съм в ролята на канал и предавам посланията за питащия. Клиентът може да зададе всички важни въпроси, които го вълнуват в момента.

Духовните водачи и извисените учители на Акашовите Записи ни водят в този интуитивен процес, за да получим най-правилната за нас информация по определен въпрос или казус. Получавайки информация, ние винаги имаме свободен избор и като осъзнати Творци на нашия живот решаваме как и дали да използваме тази информация. Енергийното лечение, което също може да получим, както всеки холистичен метод, е подкрепящо и не заменя посещението при лекар, психотерапевт или други специалисти. 

Консултацията е полезна за теми като:

 

 • Придобиване на яснота в личната визия, мисия и насоки при вземането на важни решения.
 • Получаване на подкрепа и сигурност в живота, работата и изграждане на успешен бизнес.
 • Намиране на нови перспективи и решения за актуални предизвикателства.
 • Разрешаване на нежелани модели и трудности.
 • Изясняване на взаимоотношения и за пълноценен живот
 • Реализиране на собствения потенциал със смисъл и с радост.

Консултацията и констелацията през Акаша често дава нови идеи, перспективи и решения. Освен това се отварят енергийни пространства, в които може да се случи осъзнаване, лечение и разрешаване по зададени теми и казуси.

Примерни въпроси за частни клинти

Примерни въпроси, които частни клиенти обикновено задават:

  • Какво трябва да знам в живота си в момента?
  • Каква е моята мисия?
  • Как мога да подобря връзката си с конкретен човек (партньор, дете, родител, колега, шеф, приятел и др.)?
  • Каква е първопричината за това предизвикателство в живота ми (включително болест) и какво трябва да науча от него?
  • Как да развия своя потенциал в личен или професионален план?
  • Как да се свържа с душата си?
  • С каква мисия/задача е дошла душата ми на Земята?
  • Какви послания имат моите духовни водачи за мен?
  • От какво трябва да се освободя, за да живея щастливо и смислено и да бъда успешна?
  • Каква е поуката за мен от дадена ситуация? И как да интегрирам този урок в живота си за мое най-висше добро?
  • От какви повтарящи се, ограничаващи модели и динамики трябва да се освободя?
  • …?

 

Примерни въпроси и сценарии за бизнес клиенти

Как можете да използвате Акашовите записи:

С подкрепата на Акашовото поле можем да осъзнаем взаимовръзките, отношенията, нагласите и мотивацията, както и ориентацията (мисия, цел, стратегия, устойчивост и т.н.) на една компания в по-голяма дълбочина и в по-широк контекст.

Можете да разглеждате въпроси и теми от по-висока и по-цялостна гледна точка. От това можете да откриете силните страни и потенциал, както и слабите страни и рисковете. Получавате прозрения за решения и следващи стъпки.

Примерни въпроси, които бизнес клиенти (на самостоятелна професия, предприемачи) могат да задават:

 • Как мога да разширя/изградя бизнеса си и да го позиционирам успешно в бъдеще?
 • Как мога да преодолея трудности (напр. финансови)?
 • Как мога да оптимирам бизнес модела си и да стана по-видим и да привличам повече клиенти?
 • Как мога да разгърна пълния си потенциал?
 • Кои умения, таланти и дарби са особено полезни за моя бизнес и как мога да ги развия?
 • Какво трябва да знам и направя, за да изясня ролите и взаимоотношенията си?
 • Как мога да разпозная и разреша блокажи и ограничаващи модели?
 • Каква е първопричината за това предизвикателство в бизнеса и живота ми (включително болест) и какво трябва да науча от него?
 • Как мога да създам повече баланс между професионалния и личния си живот, така че да мога да постигна бизнес и личните си цели с повече енергия и благополучие?
 • От какво друго мога да се освободя, за да съм още по-в синхрон с моя бизнес?
 • Как мога да се настроя така, че да съм в хармония с душата си?
 • …?

 

Услуги

 • КОНСУЛТАЦИЯ ПРЕЗ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

   – провежда се ОНЛАЙН през Zoom / Viber / WhatsApp, по телефона или чрез аудио съобщение
 • ИНТЕГРАЛНА КОНСТЕЛАЦИЯ ПРЕЗ АКАША

  • – провежда се ОНЛАЙН през Zoom / Viber / WhatsApp

Моля свържете се с мен за повече детайли и записване на час.

Е-Mайл: info @ nadejda-stoilova.com
+359 88 25 43430 (Вайбър)

Обратна връзка за консултации и констелации през Акашовите Записи

„Наде, благодаря от цялото си сърце и душа ❤️за невероятната вълшебната среща в Акаша. Толкова важни и интересни неща научих, които подпомагат винаги пътят на душата ми. Енергията вчера беше много силна, поле изпълнено със спокойствие, любов, закрила. Благодаря за енергийното прочистване, което направи, и което за мен наистина е много важно. Никога не бих се сетила за гърлената чакра, че хората не ме чуват като говоря, защото е травма от предишен живот, в който са ме направили няма. Благодаря и на светлите същества и духовни водачи, за всеотдайността, за безкрайната любов и послания❤️

Бъди благословена, Наде с цялата безгранична божествена любов, изобилие и всичко, за което сърцето, душата, тялото ти, цялата ти божествена същност копнеят☺️🙏❤️✨✨✨🌟“

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

„Здравейте, Светли Души!
Препоръчвам Надежда Стоилова като психолог, проводник на Акашови записи и Констелатор.
Надето е професионалист с Ангелска Душа- участвали сме в групови констелации, а лично ми прави четене на Акашовите записи. Получих нови осъзнавания и потвърждения на мои опитности. Заредена съм с нова творческа енергия и Любов! Благодаря от Душа, прекрасна Нади! Любов и Благодарност!“

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

„Здравей Наде. Искам да споделя с теб, че съм изключително благодарна, че Вселената ме срещна с теб. Усещането, емоцията, знанията, които даваш чрез информационното поле на Акаша са безценни.
Признавам, че процеса надмина очакванията ми и аз съм по-уверена от всякога, че ще се справя с моето заболяване.
Благодаря Наде. Ти си ангел, който може да помогне на всеки и това го видях в груповата сесия. Правиш го с финес и лекота присъщи на хората на светлината , каквато си ти. Ще те препоръчвам постоянно, защото смятам, че можеш само да помогнеш. Бъди здрава и в любов и светлина обляна. Прегръщам те.“

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

Благодаря много, Наде, за сесията констелация през Акаша! Почувствах се центрирана, на моето място, осъзнах стари ограничавания, вярвания в мен и семейството. Научих върху какво трябва да работя и как да го променя. Благодарна съм и на духовните водачи, които през цялото време осветяваха неща, с които не можех да се свържа. Бъди здрава и благословена, Наде!☺️💓✨🙏✨🍀🍀🍀.”

КОНСТЕЛАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

„Здравей, Наде! С голямо и сърдечно Благодаря искам да ти споделя колко добре се чувствам след консултацията ни в четвъртък. Нежната топлина, която обливаше тялото ми по време на срещата ни, продължи да идва още дълго след нея. Силите, които ми дойдоха два дни след това, са уникални. Вярваш или не, през двата почивни дни имах толкова енергия и успях да свърша толкова много и трудни за мен неща свързани с физически труд, които преди дори не си и помислях че мога да свърша сама. Върна се вярата ми, че мога да се справя, да преодолея трудните моменти в живота ми и че най-доброто предстои!
Бъди здрава и благословена, Наде!  Светъл ден ти пожелавам!
Благодаря! Благодаря! Благодаря!“

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

Днес имах честта, да бъда клиент на Надежда.

И да се свържа с нейният свят на Акаша….
Много цветно, мило и приятно преживяване, при което получих много осъзнавания и доказателства за това което търсех в тази наша среща..
И също като информация, която беше прочетена и сведена до мен от нея с лекота, спокойно и мъдро.
Благодаря, че те познавам❤️
Благодаря за този чудесен дар🍀
Благодаря за информацията и споделянето🙏
Отлична работа, професионално и достъпно четене на Акашовото поле!
Бъди Благословена 🙏🍀🌹
Обичам те.
КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

“Здравей прекрасна Надежда!
Имам толкова хубави неща да ти споделя! След консултацията започнах да чувствам моята прекрасна душа и да си и угаждам! Вече не изпитвам чувство на вина, нито страх! Мойте съветници са сърцето ми и душата ми! И по този начин лекувам главоболието си! Негативните чувства непрекъснато въртени в ума вече отстъпиха място на радостта, смеха и любовта! Насочвам вниманието си върху красивите неща около мен! Имам си и тетрадка… А за танца белиденс и масаж ломи ломи тях ги има, но за сега са непостижими за мен! Живея в малък град…Сега работя върху себеизразяването …Слушам си мантрите и издавам звуци?! Ха ха ! Безкрайни благодарности към теб, прекрасна Надежда!”

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

„Огромни благодарности на Надежда Стоилова след направената констелация през Акашовите записи.

Невероятния усет по време на сесията и информацията протекла през енергийното поле, както и трансформирането на психологични травми от клиента, са показател за невероятен професионализъм.

Безкрайно благодаря!“

КОНСТЕЛАЦИЯ през АКАША

„Много съм ти признателна и за вълнуващата сесия с Акашовите Записи. Според мен достъпът до безкрайното  Вселенско знание ни дава възможност да променим перспективата т.е. нашата гледна точка за процесите в живота ни и да виждаме нещата в по-глобален план. Всичко това ни помага при вземането на важни решения в бъдеще.

Методът е досег до безкрайността на познанието за всичко което ни вълнува: да открием нашата мисия  тук и сега, да подобрим взаимоотношенията си, да бъдем по-добри  и успешни в начинанията ни.

Благодаря ти от сърце за приятния и непосредствен начин, по който водиш сесията👏👏👏“

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

Искам да изкажа своята благодарност към прекрасната Надежда. Вчера направихме консултация през Акаша това беше уникално преживяване. Много неща ми си изясниха за живота след срещата се чуствах много спокойно и отпусното. От много време насам имах един много спокоен сън без да се пробуждам през цялата нощ. Препоръчвам с цялото си сърце всеки да се докосне то тази блага душа Надя и да получи своите духовни напътствия.
БлагоДаря! БлагоДаря! БлагоДаря!

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

Наде, благодаря от цялото си сърце за вълшебното и безкрайно интересно и вълнуващо пътешествие и за подкрепата на първите крачки към моето духовно развитие, които правя с теб! 💓💓💓 Благодаря и на Божествената енергия, че ми изпрати най-милото и добро същество, което да бъде канал на тази толкова важна и спомагаща пътя ми информация! 💓💓💓Благодаря и на всички светли същества и духовни учители, които се включиха и помагаха💓💓💓! Благодаря, Благодаря, Благодаря!!! Нека Божията любов да те облива, закриля, учи и развива, за да светиш още по-силно, за твоето най-висше благо и висшето благо на цялата Земя, вселените, безкрайността..!

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

„С Акаша констелацията преминах през един обширен процес на осъзнаване на унаследени модели и блокажи на пътя на  оцелостяването ми. Даде прозрения за дълбоките корени на обезценяването на себе си, на потискането на себе си заради лоялност и стари вярвания. Даде насоки за следващи стъпки как да си помогна и най- вече- чувство на подкрепа, което не съм имала или съм забравила.

Благодаря!

Благодаря, аз наистина много очаквах и разчитах на подкрепа от тази констелация и не съм чувала за другаде да се предлагат.

Обмислям коучинг сесия за конкретни ситуации с тези модели за по-нататък, малко да ми се интегрират неща от констелацията.“

КОНСТЕЛАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

Благодаря на Nadejda Stoilova за направената ми констелация по Акашови записи. Ново изживяване за мен. През цялото време усещах безгранична топлина, изливаща се от сърцето ми. Излязоха мои личности, които мислех, че съм приела и интегрирала. Осъзнах причините за повтарящи се сценарии в живота ми.♥️

1. Дай свобода на силния си дух! Дишай свободно. Не си поставяй сам ограничения.
2. Освободи вътрешното си дете от товара да носи целия свят на раменете си. Не можеш да спасиш другите. Само себе си.
3. Всичко е справедливо. Във всяка несправедливост има справедливост. И във всяка картина красота. Търсенето на справедливост е високомерие. Не е в твоите компетенции.
4. Не наблюдавай, а съзерзавай.
5. Приемай всички балончета, нарушаващи тишината ти с Благодарност и радост, че са излезли за да ти помогнат да продължиш да се развиваш по своя път!
Благодаря, Наде! Топли Прегръдки! 🙏
КОНСТЕЛАЦИЯ през АКАША

“Здравей,

тази седмица се чувствам много добре след консултацията през Акаша.

По спокоен съм и уверен.”

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

“Понякога в живота не знаем кое е правилно и често нещата имат две страни.
Надя, чрез Акашовите записи успя да ми помогне да разбера отношенията с близките ми и да получа обратна връзка от Вселената. Мога само да и благодаря !”

КОНСУЛТАЦИЯ през АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

Консултант и констелатор по Акашови Записи

Надежда Стоилова

Надежда Стоилова

 • Психолог (магистър, България)
 • Консултант и констелатор по Акашовите Записи (Германия)
 • Logosynthese Practitioner и Instructor (Швейцария)
 • Терапевт по писане (Германия)
 • Холистичен коуч (Германия)
 • Констелатор по метода DCS на Стояна Нацева (България)
 • НЛП практик (Германия)
 • Експерт по ненасилствена комуникация (Германия)
 • Консултант по позитивни лидерски умения (Германия)

Записване и въпроси

Надежда Стоилова

тел. +359 88 25 43430 / Вайбър или по е-майл на info @ nadejda-stoilova.com

За да запазите вашата сесия е необходимо предварително заплащане на цената.

До 48 часа преди часа можете безплатно да отмените сесията. След това таксата не се възстановява. Но можете да предложите човек, който желае да се възползва от часа.