„Самокоучинг с Logosynthese“ ~ обучение на живо със сертификат (LIA)

Искаш ли да се освободиш от стреса и блокажите?

Искаш ли да живееш с повече лекота и присъственост в тук и сега?

Искаш ли да се научиш да си самопомагаш ефективно, използвайки силата на специални думи?

Заповядай с нас на това уникално за България обучение и открий света на Logosynthese®, метод от енергийната психология, наречен още „Лекуване с думи“.

За кого е подходящо обучението?

 • За всеки, който иска да се научи, как ДА СИ САМОПОМАГА за
  • освобождаване от стрес, тревожност, страхове, паник-атаки
  • преодоляване на емоционални травми, спомени за травматични преживявание, страхове от предстоящи събития и от бъдещето
  • освобождаване от страх и тревожност да говорим пред публика, пред непознати, да се представяме, да продаваме и т.н.
  • освобождаване от блокажи, вкл. творчески и ограничаващи вярвания
  • освобождаване от самосаботажи и отлагането
  • вътрешно спокойствие, повече лекота и енергия
  • емоционална свобода, цялостнен баланс и хармония
  • спокоен и здравословен сън и др.
 • За всеки, който се интересува и е отворен за личностно развитие. Не са необходими предишни познания.
 • ​Семинарът е подходящ и за психолози, терапевти, коучове, треньори или други подпомагащи промяната професии, които искат да се запознаят с Logosynthese® и да се сдобият с първа опитност с този прекрасен модел, за да си самопомагат.

Защо Logosynthese?

Logosynthese® е един от най-ефективните психологически методи, с които от пет години успешно работя в моята международна практика като психолог и холистичен коуч.

Това е уникален холистичен метод за лечение и личностно развитие, създаден от швейцарския психотерапевт Willem Lammers.

В индивидуални коучинг сесии с клиенти на немски и на български език, както и в самокоучинг наблюдавам уникални и устойчиви резултати в освобождаването от блокажи, от ограничаващи вярвания, от ирационални страхове, страхове от предстоящи събития и бъдещето, паник-атаки, емоционални травми, от ментално и емоционално напрежение, тревожност, стрес и много други.

Помага ни да проверим и освободим блокажи в нашата енергийна система и подсъзнанието и възстановява свободния поток на жизнената енергия на човека, което води до повече лекота, енергия, сила и връзка с нашата същност.

За някой теми можем да се научим да си самопомагаме в ежедневието, за да бъдем емоционално свободни, спокойни, центрирани и за да имаме повече енергия за нашите цели, мисия и всичко, което ни е важно, тук и сега, за нашата цялостна реализация.

Водеща: Надежда Стоилова

 • Психолог (магистър по Позитивна Психология, България)
 • Терапевт по писане (Германия)
 • Холистичен коуч (Германия)
 • Logosynthese Practitioner и Instructor (енергийна психология, Германия и Швейцария)
 • Консултант и констелатор по Акашовите Записи от Габриеле Орр (Германия)
 • Констелатор по метода DCS на Стояна Нацева (България)
 • НЛП практик (Германия)
 • Експерт по ненасилствена комуникация (Германия)
 • Консултант по позитивни лидерски умения (Positive Leadership, Германия)

Кога, къде и цена

По Ваша заявка. 

ЗА ДИРЕКТОРИ И РАБОТОДАТЕЛИЗ

Ако сте ДИРЕКТОР и искате да организирате обучение във Вашето училище, детска градина, учебно заведение, свържете се с мен.

Ако сте РАБОТОДАТЕЛ и искате да подкрепите Вашите служители и екипи от сътрудници за справяне със стреса, за цялостно здраве, устойчивост, творчески дух, иновации и успешна работа в екип, свържете се с мен за Вашата оферта.

Контакт:
Надежда Стоилова
Тел: 088 25 43430 / Вайбър
Е-Майл: info@nadejda-stoilova.com

Пакетната цена включва:

 • 6 часа обучение „Самокоучинг по Logosynthese®“ – теория и практика, споделен кръг, терапевтично писане, медитации, групов коучинг, др.
 • материали за курса
 • СЕРТИФИКАТ от международната асоциация по Logosynthese® за участие в семинара „Самокоучинг с LOGOSYNTHESE®“.
 • (по желание) Допълнителна среща онлайн (90 мин.) с участниците от курса за споделяне на опитността, изясняване на въпроси, затвърждаване на практиките и т.н.  Датата ще бъде съгласувана с участниците.

  Какво още получавате?

  • В теорията и практиката на тренинга ще получите основата, с която да знаете, как да си самопомагате.
  • След завършване на семинара участниците ще получат СЕРТИФИКАТ от Международната асоциация по Logosynthese® за участие в семинара „Самокоучинг с LOGOSYNTHESE®“.
  • Безплатно участие във Вайбър групата за практика и споделяне на всички завършили обучението „Самокоучинг с LOGOSYNTHESE®“ в България.

  В едно споделено и защитено пространство с други осъзнати Творци имате възможност да освободите пространство от нещата, който блокират вашата енергийна система, за да имате свободен ресурс и вдъхновение за нови проекти и успешна реализация на вашите потенциали.

  Подарете си нещо ценно и смислено за вас самите, за вашия енергиен баланс и цялостна хармония!  За вашето следващото ниво на осъзнато развитие! 🎁

  Отзиви от обучението „Самокоучинг с Logosynthese“

  „Здравей, много съм ти благодарен за обучението миналата година, метода е много ефективен, направо направих рестарт.

  Препоръчвам на всички.

  Всички блокажи сякаш са вече сън.

  Наистина малко време, за да сработи метода, и сега го оценявам към втория месец.“

  “Беше много полезно за мен. Почувствах облекчение, спокойствие. Взимам положителни емоции и усещания. Да, бих препоръчал, на всички, които имат нужда да разрешават вътрешни конфликти, блокажи.
  Всичко беше на ниво според мен. Приятна атмосфера. Изпитах много позитивна енергия и зареждане с положителни емоции.“

  „Да, беше полезно за мен. Стана ми ясно какво представлява блокирана енергия, което ще ми е полезно, тъй като изучавам енергийно лечение. Методът е интересен и ще го ползвам особено, когато съм тригерната  в ежедневието. Не искам да си профуквам енергията за незначителни неща, защото те ми премахват фокуса от нещата, които искам да постигна. Определено бих препоръчала курса.

  Надежда е супер водеща, квалифицирана, спокойна, създава пространство на доверие и спокойствие. Много приятен глас за медитация. Благодаря.❤️

  Даниела

  „Насоките, които получих, ще ми помогнат да опозная по-добре себе си, да се справям с емоциите и проблемите, които срещам в ежедневието си. Благодаря за напътствията и насоките!

  Благодаря ти Надежда, даряваш надежда, светлина и спокойствие!“

  “Надежда толкова съм благодарна!
  Благодаря на теб за обучението и на Светлите сили, който ми помогнаха!  Сякаш съм друг човек! Заспивам веднага, щом си легна. На предизвикателствата в живота реагирам съвсем спокойно! Сърцето ми е отворено за радостта и красотата в живота ми! Бог да те благослови с много здраве много щастие и бъдещи успехи професионални и лични! Прегръщам те и те целувам прекрасна Надежда!”

  „Благодаря много, Наде! Беше изключително полезно и интересно. Чувствам, че по спокойно започнах да говоря пред аудиторията, което за мен е от изключителна важност. Какво си вземам – това е богата опитност от всичките участници, не само от моята, без която бих загубила много време в търсене на отговори. Да, бих препоръчала с удоволствие, след лекотата и вдъхновението, което чувствам.

  Изключителен професионализъм, дълбочина на обясненията по време на работа. Подкрепа и помощ от началото до края.“

  Моника

  „1. Осъзнах, че всички минаваме през едни и същи процеси и няма повод за тревога.

  2. Нещата се случват на своето време и моето темпо, е моето темпо.

  3. Вземам си спокойно метода за самопомощ и остава практика, практика.

  4. Ще препоръчам на моите приятелки.

  В групата се чувствах леко, спокойно. Надя, ти ме предразполагаш винаги. Бих споделила с теб и най-големите се тайни.“

  “Това обучение беше много полезно за мен. Помогна ми с това, аз разбрах кой ме натоварва най-много, къде имам замръзнала енергия в по-голяма степен и в по-малка. Стигнах и до мои лични прозрения по времето на обучението. Взех си разбирането за моята най-важна тема, която да отработвам. Разбрах и за мои по-дълбоки травми и ограничаващи вярвания! За което съм благодарна.
  С водещата съм работила назад във времето и съм се доверявала, и напълно покри моите очаквания. Всичко беше поднесено много професионално, достъпно и разбираемо. Много съм доволна!“

  „Беше полезно, научих един нов метод от енергийната психология. Харесва ми това, че е кратък и лесен за приложение. Бих го препоръчала и на други хора, които се интересуват от възможности за себеразвитие.

  Надежда е приятна и благоразположена, запозна ни с метода в дълбочина и ни помогна при формулирането на проблемите ни.“

  „Да, за мен беше полезно да се запозная с този метод. При практиките, които направихме видях начина, при който работи методът. Предполагам, че ще ми трябва време, за да успея да намеря отговори и да излекувам някои мои страхове. Вземам част от опита, който притежава Надя и се надявам да го направя част от практиките за самопомагане. Да, ще препоръчам, защото всяка среща с Надя е едно интересно пътуване.“

  “Ефектът от метода Logosynthese ми се отрази много добре.
  Практикувах сутрин и вечер, по около час и половина, по различни стари теми и на моменти усещах отпадане на голям товар.
  Благодаря ти, методът е много ефективен, благодарен съм ти от сърце.
  Благодаря на съдбата, на твореца, на всички светли същества, че ме насочи към твоята програма, т.е нова Надежда към Светлината.”

  “Добро утро, днес се чувствам много добре, усещам прилив на енергия.
  Вчера работих по няколко теми, и много ми олекна.”

  „Изключително полезно обучение, което ми показа, че посоката, в която вървя е вярната. Взимам си осъзнаванията и продължавам напред. Препоръчвам с две ръце за всеки, който иска да си помогне по пътя към собственото израстване.

  Надежда е Водач, Вдъхновител с голямо сърце и Душа. Работата с Надя е дълбинна, наситена с много прозрения и осъзнавания.“

  Отзиви от индивидуален коучинг с Logosynthese

  С голямо удоволствие оставям моята обратна връзка към работата, мила Наде.
  Благодаря за насоката, изчистването и осъзнаването, на много важни неща в живота ми!
  Целта на нашите срещи бе възвръщане на енергията в мен и начини, по които ежедневно да се зареждам.
  На думи изглежда лесно, но всъщност без помощта на теб, мила Наде, нямаше да успея. Тези отговори бяха дълбоко в мен, но аз все не можеш и не знаех как да достигам до тях. Сърдечно ти благодаря за помощта, за съветите и напътствията!
  Препоръчвам Акашовити Записи с две ръце!
  Защото с помощта на тях, успях да намеря отговор на въпросите ми, които години наред нямаха отговор.
  Наде, желая ти от сърце успех, продължавай да следваш мисията си на просветител и да помагаш, на нас да откриваме отново пътя към нас и нашата душа❤️.
  С Любов, Благодарност и Признателност от мен за теб.❤️

  ПАКЕТ ОТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE ("Лекуване с думи") И КОНСУЛТАЦИЯ ПРЕЗ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

  Наде, благодаря от все сърце и душа за невероятния процес на работа, който преминахме в 5 различни сесии. Процес, изпълнен с много подкрепа, вдъхновение, чиста всеотдайност от самото начало, подкрепа, която продължава и сега. Пълна трансформация чувствам, лекота в душата, защото освободих доста стари травми, много осъзнаване и промени, свързани с растежа и цялостно позитивно разгръщане. Ако някой се колебае дали да започне да върви този път към себе си, то нека знае, че това ще бъде най-светлия и хубав подарък, който може да си направи. Бъди благословена, Наде, продължавай да осветяваш чрез делата и мисията си! И да, отново ще се връщам да работя с теб, винаги когато мога.💓✨🙏✨🍀

  ПАКЕТ ОТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE, КОНСУЛТАЦИЯ И КОНСТЕЛАЦИЯ ПРЕЗ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

  Мила Наде! Благодаря, благодаря от сърце за този лек, който излекува дългогодишния ми страх! И то само с една коучинг сесия, проведена с теб! Вълшебни са думите на Логосинтезе, Вълшебница си и ти! Прекрасен ден! 

  КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE

  Безкрайни благодарности!
  Имаш уникални способности да откриваш най-дълбоките травми.
  Моето посъзнание ми говори, говори на сън, на яве, но аз дълго време не разбирам.
  Вчера се рових в асрологични обяснения на връзките и кармичтите точки в хороскопа. А сега процесите със затъмненията са такива, трабва да се чисти всичко старо.
  Та аз имам Хирон в 4 дом.
  Това означава дълбока рана, най-дълбоко възможната. И живота ще ме връща към нея докато не я осъзная. Мисля, че я осъзнах. Моето чуство, както ти го обясних, когато се разплаках днес в сесията беше много, много дълбоко болезнено, в най-дълбоката възможност. И каква е тя, срама от мен самата, неприемане на ситуацията, желанието да се скрия, да ме няма, да изтрия, да не бъда, и най-дълбоката градация на това каква е отричане на Божественото в мен.
  Вчера когато четох, че това означава най-дълбоката рана, си мислех, ако живота ме е връщал към това, кога пък съм се отричала от Божественото в мен. Ами точно в тази ситуация, като не исках да я приема и да изчезна, да ме няма.

  КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE

  „Наде, благодаря от цялата си душа за прекрасната сесия, наистина усещам една много ефирна лекота всякак.☺️Нека свещената Божия любов, светлина, милост и щедрост бъдат винаги с теб!💓✨🙏✨🍀“
  КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE

  Добро утро мила Наде, аз съм добре.
  Като станах в четвъртък бях като нова. Да бъда честна не бях сигурна какво домашно ми даде. Но мисля, че е свързано с насладата, удоволствие и радост.
  И от 2 дена няма значение какво започвам да ям, се опитвам по време на хранене да мисля само за това хапване и за насладата и удоволствието на самия процес.
  Погрижих се днес за моите нокти, а от много време не бях го правила.
  Когато си сложих крем за лице също го направих бавно с цел да се насладя и тази 1-2 минутки да го правя с удоволствие и след това си направих закуска и сме с (…) на балкона по женски. Закусвам и пия кафе и тя ми пеее, релаксиращо ми е тази сутрин.

  Благодарна съм на Вселената, че преди около 7-8 г ни запозна и всъщност от срещите ни в борсата, аз винаги знаех, че ти имаш други сили и направления. Имаше един момент, по време на един обяд с теб, където те усетих негодуваща и знаех, че има нещо друго, което ти искаше сърцето. Аз мисля, че ти последва сърцето си. Тогава погледа ти гледаше надолу. А сега, от където и както и да те погледна, си в най най най-ярката и добрата си светлина. Ти сияеш от всякъде.

  Не съм си и представила, че толкова добре можеш да обясняваш за чакрите на такъв достъпен и запомнящ се език. Не съм изслушала всички видеа за всяка чакра за сега, само за две чакри. Но от всяко едно съм си взела нещо и съм запомнила.
  Освен това намирам гласът ти за много успокояващ, усмивката ти е една блага и добродушна. Ако трябва да те опиша с едно изречение. Ти си искрящо сияещо слънце! С любов и благодарност, мила моя приятелко.

  ПАКЕТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE И ОНЛАЙН ПРОГРАМА „ЕНЕРГИЕН РЕСТАРТ И БАЛАНС“

  Сърдечно ти благодаря, Наде, за енергията и безценните уроци, които ми даде при нашите констелации и тренировки. Твоят професионализъм ме впечатли. Личният ти пример ме вдъхнови. Благодаря ти, че ме научи да разпознавам вредните роли, в които съм склонна да влизам, да поставям правилни приоритети за себе си, да обичам и уважавам себе си повече и да търся поуката от житейските уроци. Благодаря ти още, че ме научи да общувам със себе си по положителен и градивен начин, за мога бързо да преодолявам съмненията и страховете си, и да продължавам упорито напред. Чрез костелациите до голяма степен успях да се освободя и от вътрешните блокажи, които са ме спъвали още от детството ми. Намирам, че след работата с теб се чувствам по-уверена, по-спокойна, уравновесена, търпелива и дори малко помъдряла. Продължавай все така!

  ПАКЕТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE И КОНСТЕЛАЦИИ

  Здравейте мила Надежда, с голяма радост искам да Ви споделя, за последващото въздействие на нашата съвместна работа. В тези дни се разрешиха и осветлиха и някои ситуации свързани с адм. органи като данъчни служби, НОИ, както и хармонизиране на взаимоотношенията с моя партньор, приятели и дъщерите ми също. Благодаря ти от СЪРЦЕ още веднъж за срещата ни. Желая ти приятен уикенд. Прегръдка🫶😍🌸 Чакам още потвърдителни хабери от цял свят и се чувствам уверена и щастлива🌞🌞🌞 така е така е

  ПАКЕТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE И КОНСУЛТАЦИИ ПРЕЗ АКАША

  Записване и въпроси

  Надежда Стоилова

  тел. 0882543430 / Вайбър или

  Е-майл: info@nadejda-stoilova.com

  За да запазите своето място е нужно да заплатите цената по банков път.

  Местата са ограничени. 

  Групата ще бъде ВИП формат, така че побързайте да запазите вашето място.