„Самокоучинг с Logosynthese“ ~ онлайн обучение и сертификат (LIA)

Искаш ли да се освободиш от стреса и блокажите?

Искаш ли да живееш с повече лекота и присъственост в тук и сега?

Искаш ли да се научиш да си самопомагаш ефективно, използвайки силата на специални думи?

Заповядай с нас на това уникално за България обучение и спа ретрийт и открий света на Logosynthese®, метод от енергийната психология, наречен още „Лекуване с думи“.

За кого е подходящо обучението?

 • За всеки, който иска да се научи, как ДА СИ САМОПОМАГА за
  • освобождаване от стрес, тревожност, страхове, паник-атаки
  • преодоляване на емоционални травми, спомени за травматични преживявание, страхове от предстоящи събития и от бъдещето
  • освобождаване от страх и тревожност да говорим пред публика, пред непознати, да се представяме, да продаваме и т.н.
  • освобождаване от блокажи, вкл. творчески и ограничаващи вярвания
  • освобождаване от самосаботажи и отлагането
  • вътрешно спокойствие, повече лекота и енергия
  • емоционална свобода, цялостнен баланс и хармония
  • спокоен и здравословен сън и др.
 • За всеки, който се интересува и е отворен за личностно развитие. Не са необходими предишни познания.
 • ​Семинарът е подходящ и за психолози, терапевти, коучове, треньори или други подпомагащи промяната професии, които искат да се запознаят с Logosynthese® и да се сдобият с първа опитност с този прекрасен модел, за да си самопомагат.

Защо Logosynthese?

Logosynthese® е един от най-ефективните психологически методи, с които от пет години успешно работя в моята международна практика като психолог и холистичен коуч.

Това е уникален холистичен метод за лечение и личностно развитие, създаден от швейцарския психотерапевт Willem Lammers.

В индивидуални коучинг сесии с клиенти на немски и на български език, както и в самокоучинг наблюдавам уникални и устойчиви резултати в освобождаването от блокажи, от ограничаващи вярвания, от ирационални страхове, страхове от предстоящи събития и бъдещето, паник-атаки, емоционални травми, от ментално и емоционално напрежение, тревожност, стрес и много други.

Помага ни да проверим и освободим блокажи в нашата енергийна система и подсъзнанието и възстановява свободния поток на жизнената енергия на човека, което води до повече лекота, енергия, сила и връзка с нашата същност.

За някой теми можем да се научим да си самопомагаме в ежедневието, за да бъдем емоционално свободни, спокойни, центрирани и за да имаме повече енергия за нашите цели, мисия и всичко, което ни е важно, тук и сега, за нашата цялостна реализация.

Водеща: Надежда Стоилова

 • Психолог (магистър по Позитивна Психология, България)
 • Терапевт по писане (Германия)
 • Холистичен коуч (Германия)
 • Logosynthese Practitioner и Instructor (енергийна психология, Германия и Швейцария)
 • Консултант и констелатор по Акашовите Записи от Габриеле Орр (Германия)
 • Констелатор по метода DCS на Стояна Нацева (България)
 • НЛП практик (Германия)
 • Експерт по ненасилствена комуникация (Германия)
 • Консултант по позитивни лидерски умения (Positive Leadership, Германия)

Кога, къде и цена

НОВА ДАТА  – 24.02.2024 / събота / 9 – 16:30 ч.

МЕСТАТА СА ИЗЧЕРПАНИ за 27.01.2024 / събота / 9 – 16:30 ч.

Семинарът ще се проведе ОНЛАЙН в ZOOM. Линк за включване ще получите след заплащането на таксата.

Програмата ще бъде предоставена на участниците предварително.

Цена при ранно записване до 10.01.2024 – 250 лв.

След това цената е 280 лв.

Пакетната цена включва:

 • 6 часа обучение „Самокоучинг по Logosynthese®“ – теория и практика, споделен кръг, терапевтично писане, медитации, групов коучинг, др.
 • материали за курса
 • СЕРТИФИКАТ от международната асоциация по Logosynthese® за участие в семинара „Самокоучинг с LOGOSYNTHESE®“.
 • Допълнителна среща онлайн (90 мин.) с участниците от курса за споделяне на опитността, изясняване на въпроси, затвърждаване на практиките и т.н.  Датата ще бъде съгласувана с участниците.

  Какво още получавате?

  • В теорията и практиката на тренинга ще получите основата, с която да знаете, как да си самопомагате.
  • След завършване на семинара участниците ще получат СЕРТИФИКАТ от Международната асоциация по Logosynthese® за участие в семинара „Самокоучинг с LOGOSYNTHESE®“.

  Подарете си нещо ценно и смислено за вас самите, за вашия енергиен баланс и цялостна хармония!  За вашето следващото ниво на осъзнато развитие! 🎁

  В едно споделено и защитено пространство с други осъзнати Творци имате възможност да освободите пространство от нещата, който блокират вашата енергийна система, за да имате свободен ресурс и вдъхновение за нови проекти и ново начало през 2024 г.

  Какъв по-хубав новогодишен подарък можете да си направите?! 🎁

  Отзиви от коучинг с Logosynthese

  С голямо удоволствие оставям моята обратна връзка към работата, мила Наде.
  Благодаря за насоката, изчистването и осъзнаването, на много важни неща в живота ми!
  Целта на нашите срещи бе възвръщане на енергията в мен и начини, по които ежедневно да се зареждам.
  На думи изглежда лесно, но всъщност без помощта на теб, мила Наде, нямаше да успея. Тези отговори бяха дълбоко в мен, но аз все не можеш и не знаех как да достигам до тях. Сърдечно ти благодаря за помощта, за съветите и напътствията!
  Препоръчвам Акашовити Записи с две ръце!
  Защото с помощта на тях, успях да намеря отговор на въпросите ми, които години наред нямаха отговор.
  Наде, желая ти от сърце успех, продължавай да следваш мисията си на просветител и да помагаш, на нас да откриваме отново пътя към нас и нашата душа❤️.
  С Любов, Благодарност и Признателност от мен за теб.❤️

  ПАКЕТ ОТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE ("Лекуване с думи") И КОНСУЛТАЦИЯ ПРЕЗ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

  Безкрайни благодарности!
  Имаш уникални способности да откриваш най-дълбоките травми.
  Моето посъзнание ми говори, говори на сън, на яве, но аз дълго време не разбирам.
  Вчера се рових в асрологични обяснения на връзките и кармичтите точки в хороскопа. А сега процесите със затъмненията са такива, трабва да се чисти всичко старо.
  Та аз имам Хирон в 4 дом.
  Това означава дълбока рана, най-дълбоко възможната. И живота ще ме връща към нея докато не я осъзная. Мисля, че я осъзнах. Моето чуство, както ти го обясних, когато се разплаках днес в сесията беше много, много дълбоко болезнено, в най-дълбоката възможност. И каква е тя, срама от мен самата, неприемане на ситуацията, желанието да се скрия, да ме няма, да изтрия, да не бъда, и най-дълбоката градация на това каква е отричане на Божественото в мен.
  Вчера когато четох, че това означава най-дълбоката рана, си мислех, ако живота ме е връщал към това, кога пък съм се отричала от Божественото в мен. Ами точно в тази ситуация, като не исках да я приема и да изчезна, да ме няма.

  КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE

  Добро утро мила Наде, аз съм добре.
  Като станах в четвъртък бях като нова. Да бъда честна не бях сигурна какво домашно ми даде. Но мисля, че е свързано с насладата, удоволствие и радост.
  И от 2 дена няма значение какво започвам да ям, се опитвам по време на хранене да мисля само за това хапване и за насладата и удоволствието на самия процес.
  Погрижих се днес за моите нокти, а от много време не бях го правила.
  Когато си сложих крем за лице също го направих бавно с цел да се насладя и тази 1-2 минутки да го правя с удоволствие и след това си направих закуска и сме с (…) на балкона по женски. Закусвам и пия кафе и тя ми пеее, релаксиращо ми е тази сутрин.

  Благодарна съм на Вселената, че преди около 7-8 г ни запозна и всъщност от срещите ни в борсата, аз винаги знаех, че ти имаш други сили и направления. Имаше един момент, по време на един обяд с теб, където те усетих негодуваща и знаех, че има нещо друго, което ти искаше сърцето. Аз мисля, че ти последва сърцето си. Тогава погледа ти гледаше надолу. А сега, от където и както и да те погледна, си в най най най-ярката и добрата си светлина. Ти сияеш от всякъде.

  Не съм си и представила, че толкова добре можеш да обясняваш за чакрите на такъв достъпен и запомнящ се език. Не съм изслушала всички видеа за всяка чакра за сега, само за две чакри. Но от всяко едно съм си взела нещо и съм запомнила.
  Освен това намирам гласът ти за много успокояващ, усмивката ти е една блага и добродушна. Ако трябва да те опиша с едно изречение. Ти си искрящо сияещо слънце! С любов и благодарност, мила моя приятелко.

  ПАКЕТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE И ОНЛАЙН ПРОГРАМА „ЕНЕРГИЕН РЕСТАРТ И БАЛАНС“

  Сърдечно ти благодаря, Наде, за енергията и безценните уроци, които ми даде при нашите констелации и тренировки. Твоят професионализъм ме впечатли. Личният ти пример ме вдъхнови. Благодаря ти, че ме научи да разпознавам вредните роли, в които съм склонна да влизам, да поставям правилни приоритети за себе си, да обичам и уважавам себе си повече и да търся поуката от житейските уроци. Благодаря ти още, че ме научи да общувам със себе си по положителен и градивен начин, за мога бързо да преодолявам съмненията и страховете си, и да продължавам упорито напред. Чрез костелациите до голяма степен успях да се освободя и от вътрешните блокажи, които са ме спъвали още от детството ми. Намирам, че след работата с теб се чувствам по-уверена, по-спокойна, уравновесена, търпелива и дори малко помъдряла. Продължавай все така!

  ПАКЕТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE И КОНСТЕЛАЦИИ

  Здравейте мила Надежда, с голяма радост искам да Ви споделя, за последващото въздействие на нашата съвместна работа. В тези дни се разрешиха и осветлиха и някои ситуации свързани с адм. органи като данъчни служби, НОИ, както и хармонизиране на взаимоотношенията с моя партньор, приятели и дъщерите ми също. Благодаря ти от СЪРЦЕ още веднъж за срещата ни. Желая ти приятен уикенд. Прегръдка🫶😍🌸 Чакам още потвърдителни хабери от цял свят и се чувствам уверена и щастлива🌞🌞🌞 така е така е

  ПАКЕТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE И КОНСУЛТАЦИИ ПРЕЗ АКАША

  Записване и въпроси

  Надежда Стоилова

  тел. 0882543430 / Вайбър или по е-майл на info@nadejda-stoilova.com

  За да запазите своето място е нужно да заплатите цената по банков път.

  Местата са ограничени.

  Групата ще бъде ВИП формат, така че побързайте да запазите вашето място.