Семейни интегрални констелации ~ индивидуални и групови, онлайн или на живо

СЕМЕЙНИТЕ И ИНТЕГРАЛНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ са мощен и ефективен метод, който ни помага да открием нови решения относно често повтарящи се трудности в различни сфери от живота ни. В този процес изследваме семейната и родовата система и онези несъзнателни модели, които ни влияят негативно по отношение на поставения казус.

В Констелациите ние работим с полето, и онагледяваме подсъзнателната информация от морфогенетичното поле, наричано още информирано поле, съзнателно поле.

Изследването на семейната структура и връзките между членовете на семейството по този начин – помага за виждането и осъзнаването на причините за тежки или хронични проблемни ситуации в живота ни. Решенията, откриващи се чрез тази терапевтична работа, носят дълбока лекота, идваща от възвръщането на естествения баланс в цялата система.

Това създава предпоставки за повече успех, вътрешен мир, радост, любов, изобилие и здраве в живота ни и този на децата ни.

Примерни теми

 • Чрез тази терапевтична работа можем да открием ефективни решения по теми като:
  • трудности във взаимоотношенията деца-родители
  • любов, партньорски отношения или трудности в създаването и поддържането на удовлетворяващи взаимоотношения
  • здравословни проблеми (наши или при децата ни)
  • трудности от личностен характер – тревога, обърканост, страх, повтарящи се неуспехи, неудовлетвореност, депресия, различни видове зависимости, липса на смисъл, емоционални травми, репродуктивни проблеми, неоснователните и системно присъстващи в живота ни чувства на страх, вина, срам, гняв, негодувание, незаслужаване и др.
  • чести финансови проблеми или материални загуби
  • успех, работни отношения и професионална реализация, бизнес развитие
  • вземане на важни решения
  • и други

Какво получавате

Получавате възможност за преживявания и опитност в защитена и приемаща среда, чрез които:

֍ да откриете неподозирани взаимовръзки и да получите яснота относно актуални предизвикателства в живота си

֍ да намерите нови решения, които да подкрепят процеса на градивна и осъзната промяна в живота ви

֍ да осъзнаете и се освободите от родови „заплитания“ и тежести, които по несъзнателен начин управляват живота ви

֍ да получите една по-широка гледна точка за партньорските си взаимоотношения

֍ да получите сила и ресурси от свързването с корените ви, с вашите предци

֍ да постигнете усещане за по-дълбока свързаност с живота и вътрешен мир и хармония

Водеща: Надежда Стоилова

 • Психолог (магистър по Позитивна Психология, България)
 • Терапевт по писане (Германия)
 • Холистичен коуч (Германия)
 • Logosynthese Practitioner и Instructor (енергийна психология, Германия и Швейцария)
 • Консултант и констелатор по Акашовите Записи от Габриеле Орр (Германия)
 • Констелатор по метода DCS на Стояна Нацева (България)
 • НЛП практик (Германия)
 • Експерт по ненасилствена комуникация (Германия)
 • Консултант по позитивни лидерски умения (Positive Leadership, Германия)

Детайли за индивидуалните констелации (семейни, интегрални или през Акашовите Записи)

Индивидуалните констелации се провеждат ОНЛАЙН в ZOOM.

По желание на клиента е възможно да се проведе в други платформи – Viber, Messenger.

Важно е да участвате с включена камера и аудио звук, да е спокойно около вас през цялото време на сесията. 

Индивидуалните констелации продължават около 2 – 2,5 часа в зависимост от процеса.

Цената се заплаща предварително.

Линк за включване ще получите след заплащането.

Работя с цени, които са съобразени със стандарта на страната, в която живеете.

Ако наистина искате да работите с мен, но имате ограничени финансови възможности, пишете ми и ще намерим решение.

За пакети предлагам отстъпка.

За запитване ми пишете на Надежда Стоилова

Viber: +359 88 25 43 43 0 

Е-Майл: info@nadejda-stoilova.com

 

Как можете да участвате в групови констелации

Можете да участвате по няколко начина в групови констелации:

1. Чрез поставяне на ваша лична тема (казус) за разрешаване

2. Като представител в констелация на друг участник
Ролите, в които участвате, не са случайни и винаги са свързани с вас и вашите теми. Те обогатяват и разширяват вашата опитност и осъзнаване.

3. Като наблюдател.

 

Отзиви за семейни, интегрални и Акаша констелации

„Мила Наде, днес вълшебствата не бяха само в автобуса с мушичката и ангелските енергии, а и с брат ми и искам да ти споделя  за чудесата, които се случват след работата с теб ☺️☺️❤️❤️След констелацията с майката и абортите и отхвърлените деца днес си писах с брат ми. За абортите говорих с баба и с ужас установих, че ние с брат ми сме 5то поколение (доколкото баба си спомня, може и повече да са) едно след друго, в което има аборти, починали деца при раждане и след това и отхвърляне на деца 😵‍💫Нооо след съвместната работа между нас брат ми днес си прие дъщерята 🥰🥰🥰 А баща ми пък преди няколко дни ми се обади с такова желание да общуваме и ми се радваше☺️☺️

(снимки)

Ето на това ангелче помогна 🥰

Искам да ти благодаря от цялото си сърце и душа за всичко, наистина всичко 💓💓💓Изпращам ти цялата любов и благодарност на света Наде, които да те благословят с всички земни и неземни блага, всичко, от което имаш нужда тук и сега!✨✨🙏✨✨🍀🌟💕“

СЕМЕЙНА КОНСТЕЛАЦИЯ - ОНЛАЙН, ИНДИВИДУАЛНА

Благодаря много, Наде, за сесията констелация през Акаша! Почувствах се центрирана, на моето място, осъзнах стари ограничавания, вярвания в мен и семейството. Научих върху какво трябва да работя и как да го променя. Благодарна съм и на духовните водачи, които през цялото време осветяваха неща, с които не можех да се свържа. Бъди здрава и благословена, Наде!.”

КОНСТЕЛАЦИЯ ПРЕЗ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

„Изключетелно съм благодарна на Надежда Стоилова за това, че два пъти беше констелатор на два ключово важни казуса за мен в моя живот. Надя е прекрасен човек, професионалист и много добър ментор. Помогна ми по един вълшебен начин да преработя някои травми и модели на поведение. Тя е създадена, за това, което прави. С интерес следя нейният youtube канал. Синтезира информацията по един достъпен и лесно-усвоим начин. Благодаря ти, Наде за това, че помагаш на хората и си избрала да бъдеш това, което си. Препоръчвам силно Надя, за ваш констелатор. Доверете и се, за да ви помогне по най-добрия и благоприятен начин за вас. Желая Ти да променяш животите на другите и своя собствен с Божията сила и мъдрост само и единствено в по-добро. Ти си прекрасна!
Благодаря Ти от сърце, мила Надя!“
Мария Осева

СЕМЕЙНИ КОНСТЕЛАЦИИ - ОНЛАЙН, ГРУПА

„Здравей Надежда,

за мен беше изключително удоволствие да присъствам на тази среща. През цялото време имаше особена динамика, различна и непредвидима. Изненадата дойде от силната енергия в края на срещата, която се завихри ненадейно от къде и точно в този момент. Тя беше като особено разтърсване, без на пръв поглед да се е случило нещо кой знае какво.

А що се отнася до последвалата медитация – отпускаща, заземяваща и зареждаща с нов вид енергия – сякаш изхвърлихме старото, ненужното и обременяващо и ти ни вля нови сили и готовност да допускаме и приемаме дори това, което на пръв поглед не ни харесва.

Вчера през целия ден някак без да искам успявах да намирам очарованието и ползата дори и на неприятните обстоятелства.

Благодаря от сърце за тази възможност.“

Т.С.

КОНСТЕЛАЦИОННА ПРАКТИКА - ОНЛАЙН ГРУПА

„Наде, благодаря от все сърце и душа за невероятния процес на работа, който преминахме в 5 различни сесии. Процес, изпълнен с много подкрепа, вдъхновение, чиста всеотдайност от самото начало, подкрепа, която продължава и сега. Пълна трансформация чувствам, лекота в душата, защото освободих доста стари травми, много осъзнаване и промени, свързани с растежа и цялостно позитивно разгръщане. Ако някой се колебае дали да започне да върви този път към себе си, то нека знае, че това ще бъде най-светлия и хубав подарък, който може да си направи. Бъди благословена, Наде, продължавай да осветяваш чрез делата и мисията си! И да, отново ще се връщам да работя с теб, винаги когато мога.💓✨🙏✨🍀“

ПАКЕТ ОТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE, КОНСУЛТАЦИЯ И КОНСТЕЛАЦИЯ ПРЕЗ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

„Огромни благодарности на Надежда Стоилова след направената констелация през Акашовите записи.

Невероятния усет по време на сесията и информацията протекла през енергийното поле, както и трансформирането на психологични травми от клиента, са показател за невероятен професионализъм.

Безкрайно благодаря!“

М. Лазарова

КОНСТЕЛАЦИЯ ПРЕЗ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

„Сърдечно ти благодаря, Наде, за енергията и безценните уроци, които ми даде при нашите констелации и тренировки. Твоят професионализъм ме впечатли. Личният ти пример ме вдъхнови. Благодаря ти, че ме научи да разпознавам вредните роли, в които съм склонна да влизам, да поставям правилни приоритети за себе си, да обичам и уважавам себе си повече и да търся поуката от житейските уроци. Благодаря ти още, че ме научи да общувам със себе си по положителен и градивен начин, за мога бързо да преодолявам съмненията и страховете си, и да продължавам упорито напред. Чрез костелациите до голяма степен успях да се освободя и от вътрешните блокажи, които са ме спъвали още от детството ми. Намирам, че след работата с теб се чувствам по-уверена, по-спокойна, уравновесена, търпелива и дори малко помъдряла. Продължавай все така!“

ПАКЕТ КОУЧИНГ С LOGOSYNTHESE И КОНСТЕЛАЦИИ

„С Акаша констелацията преминах през един обширен процес на осъзнаване на унаследени модели и блокажи на пътя на  оцелостяването ми. Даде прозрения за дълбоките корени на обезценяването на себе си, на потискането на себе си заради лоялност и стари вярвания. Даде насоки за следващи стъпки как да си помогна и най- вече- чувство на подкрепа, което не съм имала или съм забравила.

Благодаря!

Благодаря и аз, наистина аз много очаквах и разчитах на подкрепа от тази констелация и не съм чувала за другаде да се предлагат.

Обмислям коучинг сесия за конкретни ситуации с тези модели за по-нататък, малко да ми се интегрират неща от констелацията.“

 

КОНСТЕЛАЦИЯ ПРЕЗ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ

Записване и въпроси

Надежда Стоилова

тел. +359 882543430 / Вайбър

Е-майл: info@nadejda-stoilova.com

За да запазите своето място е нужно да заплатите цената по банков път.

Местата са ограничени.