Защо ЕНЕРГИЕН РЕТРИЙТ?

Надежда Стоилова | СЪТВОРИ ЖИВОТА СИ

“Всичко е енергия.
Енергията е един от най-важните ресурси, за да бъдем щастливи, пълноценни и да случваме с лекота и вдъхновение. “

Надежда Стоилова

 

 

Защо РЕТРИЙТ?

 

Защото понякога имаме нужда да излезем извън обичайната ни среда, познатата комфортна зона, за да се впуснем в нови осъзнавания, да прекрачим прага на слепите си петна и да се свържем с нови може би непознати досега ресурси. Да се свържем с нови хора, нови енергии, нови места. Емоциите и осъзнаванията, енергийното израстване на ново ниво, вдъхновението, запалената Искра – всичко това обогатява не само нашата същност, но и нашето място и ежедневие, връщайки се в него. Защото ние не сме същите – ние сме освободени, заредени и виждаме нови възможности, където преди сякаш са ни убягвали, сякаш сме били слепи за тях. Ментално, емоционално и енергийно сме обогатени и тази нова енергия предаваме нататък и към близките си в нашето обкръжение. Предаваме и към нашето случване и към свързването със себе си и с другите, към нашето служене и работа.

 

Така че, ако в момента си в етап, в който се чудиш накъде и как, вземи си стойностно време, на специално място, с осъзнати хора и подкрепяща среда – само ЗА теб.

 

Излизайки от твоята комфортна зона ти сигнализираш на Вселената – Готов съм! Изпрати ми нови импулси за ново начало. Нови врати се отварят към теб.

 

Първата крачка трябва да направиш ти сам.

 

Защото само съжалявайки се и оплаквайки се само засилваш и затвърждаваш убежденията, маските – „Аз не ставам“, „Защо само на мен?!“, „Какво не ми е наред?!“, „Защо само аз съм такъв карък?“, „Защо е толкова трудно?“ и т.н. – всякакви ограничаващи вярвания, свързани с недостатъчност, с липса, с не можене.

 

Каквото си повтаряме – съзнателно или не съзнателно, това сътворяваме.

 

Затова ще изследваме вътрешните диалози и подсъзнателни съкровища (!) чрез различни практики. Съкровища, Да!, защото точно тези точки на пречупване носят невероятен енергиен заряд за растеж, когато ги осъзнаем. И трансформирайки ги, ние освобождаваме нашата блокирана жизнена енергия и може да я използваме за значимите ни цели и мисия.

 

Ако си готов за нови програми, добре дошъл си в нашето светло подкрепящо пространство за осъзнати ЖивотоТворци.

 

Защо ЕНЕРГИЕН?

 

Всичко е енергия. (It’s all about Energy.)
Енергията е един от най-важните ресурси, за да бъдем щастливи, пълноценни и да случваме с лекота и вдъхновение.

 

Вдъхновението е Искрата в нас – Моторчето, което има нужда от енергия и поддържане на едно чисто, отворено, благоприятно пространство, за да се роди идеята и за да се реализира успешно.

 

Без достатъчно енергия нямаме сила и визия.
Само с визия, но не заземени и в нашата сила, увереност и доверие, не успяваме да реализираме, да материализираме и оставаме хвърчащи в облаците – в нашите собствени или тези на друг. А това води до фрустрация, до тъпчене на едно място, до засилване на страховете и тревожността, до псевдо-духовност също.

 

Затова заземяването, свързването с дълбоката ни същност и цялостния баланс са жизнено важни за поддържане на високо ниво на енергия и в дългосрочен план.

 

Забележете „високо ниво на енергия“ не означава да сме постоянно „high“, а означава да сме в потока на живота, който е естествен Ритъм на Вселената – с естествени издигания и спадания. Да усещаме вътрешния си ритъм и да сме в синхрон с ритъма на живота означава да уважаваме и разпознаваме границите си и кога имаме нужда от почивка. И да си я даваме, за да не прегаряме. Означава и да умеем да саморегулираме емоционалното, менталното и енергийното си състояние и в предизвикателни времена.

 

За хората като моето предишно Аз, които тендират към перфекционизъм и към това да се идентифицират чрез работата, чрез вършенето на неща, чрез постиженията, имат шанс с този енергиен ретрийт да се върнат към изначалната си същност („Кой съм аз, когато не върша неща?“). И да се учат осъзнато да БЪДАТ и че това е достатъчно понякога.

 

Бъдейки себе си, бъдейки в собствения Ритъм на нуждите на сърцето, на духа, на душата, на тялото, ние случваме нещата с лекота.
Защото не вървим срещу потока на живота.
Защото не насилваме себе си там, където вътрешния ни глас казва „Спри, не мога повече, изтощен съм“.

 

Това са сигнални лампички В ИМЕТО на нашето цялостно здраве, процъфтяване и осъзнат растеж. И е много важно да се научим да ги разпознаваме навреме и да приемаме и уважаваме себе си. Иначе живеем програмите на някой друг, живота на някой друг, според очакванията на някой друг, докато не се изтощим, загубили себе си.

 

Защото всеки блокаж държи енергията фиксирана и това изтощава нашата система.

 

В този енергиен ретрийт ще осъзнаваме къде имаме такива точки на фиксация, на блокажи (ментални, емоционални, енергийни), какви ограничаващи вярвания на подсъзнателно ниво ни пречат да бъдем в енергиен баланс със себе си и с всичко, което Е.

 

Ще освобождаваме, хармонизираме, зареждаме, лекуваме цялостната си енергийна система.

 

Защо ЕНЕРГИЕН РЕТРИЙТ?

 

Защото България има уникални енергийни места и ресурси, които ще използваме за наша подкрепа.

 

Защото българите сме със Светъл Дух и Енергия и бъдейки в нашата мисия, ние издигаме не само нашата индивидуална енергия, но и енергията на колективно ниво за общото благо.

 

Защото нашите мисли, емоции и поведение са ЕНЕРГИЯ В ДВИЖЕНИЕ.

 

А където движението е замръзнало, има страдание и блокаж.

 

Където движението е деструктивно и против нашата цялостна природа – също.

 

Където не си позволяваме да бъдем себе си от страхове, от емоционални травми или от вредни навици и се само саботираме, животът като един мъдър учител, ще ни изправя отново и отново пред нови предизвикателства, за да осъзнаем:

 

КОИ СМЕ? и
ЗАЩО СМЕ ТУК?

 

Защо ЕНЕРГИЕН РЕТРИЙТ с Надежда Стоилова и СЪТВОРИ ЖИВОТА СИ?

 

Една от причините да се върна в България са енергията, енергийните места и мечтата ми да провеждам енергийни ретрийти за общото благо. Тук съм, защото имам мисия да служа.

 

Всичко, за което пиша и споделям, е също мой процес, през който дълги години се лутах.

 

Като холистичен психотерапевт подкрепям хората по пътя им към тяхното истинското, цялостно Аз и реализацията на талантите им, събуждане на Искрата и осъзнато сътворяване на живота и мисията.

 

Ако го почувстваш, заповядай.

 

С любов и благодарност,
Надежда Стоилова

 

За повече информация и записване за следващия ЕНЕРГИЕН РЕТРИЙТ:
Надежда Стоилова
тел. +359 88 25 43 43 0 (Viber) или E-Mail: info @ nadejda-stoilova.com

Следващи ЕНЕРГИЙНИ РЕТРИЙТИOтзиви от предишни ЕНЕРГИЙНИ РЕТРИЙТИ